Old Forward
125 jaar voetbal in de kolonie

Wie  zijn wij? 

Voetbalvereniging Old Forward in Wilhelminaoord heeft ruim 200 leden die voornamelijk in de dorpen Frederiksoord, Nijensleek, Eesveen en Wilhelminaoord wonen. De vereniging bestaat sinds 1898 en is de op één na oudste voetbalvereniging van Drenthe. De club neemt een belangrijke  plaats in het sociale leven van vele dorpelingen.

Missie

Old Forward wil een toegankelijke voetbalclub zijn in de regio voor jong en oud. Met haar sterk verankerde wortels in de gemeenschap wil Old Forward uitdragen dat ze plezier, prestatie en respect voor elkaar en haar gasten hoog in het vaandel heeft staan.

Organisatiecultuur

De vereniging is toegankelijk voor iedereen. Met elkaar bepalen we de cultuur van de vereniging. Old Forward wil dat iedereen zich thuis voelt. Het is de taak van het bestuur om toe te zien dat de cultuur niet in strijd is met de doelstellingen van de vereniging. Het is van belang dat gedragsregels worden nageleefd.

Sportpark 'de Kievitsvelden '

Old Forward maakt gebruik van de voetbalvelden op sportpark 'de Kievitsvelden'. De vereniging beschikt over twee (huur)velden van de gemeente, een eigen jeugdveld en een eigen trainingsveld. Zowel de kleed accommodatie als de kantine zijn in eigen bezit van de club.


  

 


 


 
 
 
 
E-mailen
Info